گردو یک آجیل منحصر به فرد است و بالاترین میزان اسید آلفالینولنیک که امگا ۳ ضروری گیاهی است را دارد. شواهد نشان می دهد که مصرف آن به نفع سلامت قلب و مغز و از بین برنده التهاب در بدن است.
در اینجا دلایل دیگری هم برای انتخاب گردو و مصرف منظم آن وجود دارد:

گردو؛ نیروگاه تغذیه: گردو علاوه بر اسیدهای چرب ضروری امگا ۳، حاوی پروتئین، و فیبر فراوان نیز هست و در افزایش احساس سیری نقش مهمی دارد. همچنین منبع خوبی از منیزیوم و فسفر است و مصرف منظم آن عملکرد ماهیچه و توده استخوان را بهتر می کند.
تقویت کننده حافظه: مطالعات نشان می دهد که مصرف گردو نقش مهمی در سلامت مغز و بهبود حافظه دارد و قادر به عقب انداختن سن ابتلا به زوال شناختی و آلزایمر می شود.
بهبود استحکام استخوان ها: در حالی که غذاهای غنی از کلسیم برای بهبود سلامت استخوان ها ضروری است، مطالعات نشان می دهد اسید آلفالینولنیک موجود در گردو نیز مزایای تقویت استخوان دارد. همچنین امگا۳ موجود درگردو باعث کاهش از دست دادن تراکم استخوانی می شود.
کاهنده وزن: مصرف گردو می تواند همیار خوبی برای رسیدن به خوش اندامی باشد. به خاطر این که اگر قبل از غذا یک مشت گردو (۳۰ گرم) میل کنید بدون شک اشتهایی برای پرخوری و به خصوص صرف دسرهای خامه ای و غیره نخواهید داشت. گردو سرشار از فیبر است برای همین سیری طولانی مدتی ایجاد می کند.
برطرف شدن یبوست: فیبرهای غذایی تاثیر بسیار خوبی روی عملکرد روده ها می گذارد. در واقع باعث می شوند روده ها کار دفع را راحت تر انجام دهند.
کاهش میزان کلسترول: گردو سرشار از «استرول های گیاهی» است و برای همین می تواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. استرول های گیاهی دارای یک بافت شیمیایی هستند که به کلسترول نزدیک است. برای همین می توانند در روده ها کلسترول بد را به خود جذب کنند و میزان آن را کاهش دهند. زمانی که کلسترول بد خون کاهش پیدا می کند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی مانند مشکلات عروق کرونری نیز کاهش می یابد.
بهبود سلامت قلب: این ماده غذایی با ارزش سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است و برای همین به عملکرد خوب قلب کمک زیادی می کند. علاوه بر این درصد اسیدهای چرب اشباع شده یا همان چربی های مضر گردو بسیار کم است و در عین حال حاوی میزان زیادی منیزیم است. منیزیم تنظیم کننده ی ضربان قلب است و از رگ های خونی محافظت می کند.
حفظ طراوت پوست: گردو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که پوست را جوان نگه می دارند. باید بدانید که مصرف ۲۵ گرم گردوی تازه حدود ۱۵ درصد نیاز روزانه ی ما به ویتامین E را تامین می کند. این ویتامین، ویتامین جوانی است. یعنی چین و چروک را از پوست دور می کند. علاوه بر این گردو حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی است که اثرات منفی رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که به سلول های پوست آسیب می رسانند و باعث پیری آن ها می شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وب سایت تفریحی تونکس
مطلب به پایان رسید از این جمله به بعد نتایجی از گوگل هستند که موضوعی مشابه مطلب دارد
https://www.gerdoo.net/
۲۹ شهریور ۱۳۹۵ ه.ش. - مجموعه نرم افزاری و آموزشی گردو - دریافت بروز ترین نرم افزار ها و بهترین آموزش ها.
https://fa.wikipedia.org/wiki/مغز_گردو
مغز گردو نوعی خشکبار مقوی است که با خارج کردن آن از پوسته سخت گردو قابل استفادهاست. مغز گردو را با نام غذای مغز نیز بیان کردهاند، زیرا مغز گردو سرشار از امگا۳ ...
www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/properties-nuts.html
آشپزی خواص مواد غذایی خواص گردو گردو را به نام غذای مغز نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود...
7ganj.ir › سلامت › خواص مواد غذایی
۳ آبان ۱۳۹۵ ه.ش. - گردو از جمله مواد مغذی است که به دلیل طبیت گرم آن از دوران کهن در تغذیه بسیار مورد توجه بوده اما تحقیقات درباره این ماده مغذی کهن همچنان ادامه دارد .
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=232975
۱۲ دی ۱۳۹۱ ه.ش. - نمیتوانید تصور کنید مصرف روزانه چند عدد گردو چه تأثیری روی سلامتیتان دارد. اگر کلسترول خونتان بالاست، قلب نازنینتان مشکلی دارد، یبوست ...
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=64894
۲۵ فروردین ۱۳۸۷ ه.ش. - خواص گردو. گردو را به نام "غذای مغز" نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا 3 فراوان آن می باشد. برای درست ...
www.akairan.com/health/hooboobat-tanagholat/5819.html
خواص گردو برای کودکان,خواص گردو و بادام,خواص گردوی تازه,خواص گردو برای پوست,خواص گردو,خواص گردو برای زنان باردار,خواص گردو با عسل,خواص گردو سبز,خواص ...
daneshnameh.roshd.ir › علوم طبیعت › زیست شناسی › علوم گیاهی
گردو در ختی است زیبا وسایه افکن که بعنوان درخت زینتی بکار می رود . این درخت در مناطق معتدل دنیا رشد و پرورش می یابد . گلهای نر و ماده روی یک پایه قرار دارند ...
seemorgh.com › سلامت › تغذیه › خواص مواد
۲۰ شهریور ۱۳۸۷ ه.ش. - یکی از خوشمزه ترین راهها برای افزودن مواد مغذی، طعم و تردی به غذا، افزودن گردو به آن است. مغز گردوساخته شده از تکههای ناهموار و پروانهای شکل است.
www.hidoctor.ir/60128_بررسی-گردو-و-خواص-آن.html/
۶ بهمن ۱۳۹۳ ه.ش. - امروز قصد داریم تا گردو را مورد بررسی قرار دهیم همانطور که می بینید گردو شباهت بسیار زیادی به مغز انسان دارد صد در صد در کار خدا حکمتی است که ...