طرز تهیه:
تمام سطح داخلی و خارجی ماهی را با نمک و فلفل و پودر سیر و کمی زردچوبه اغشته کنید و یک ساعت استراحت دهید. برای مواد میانی یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید. سه حبه سیر پوره شده و دو قاشق سوپخوری گردو خرد شده و سه قاشق سوپخوری دانه انار خشک شده و اسیاب شده و یک فنجان سبزیجات معطر یا سبزی قلیه ماهی (گشنیز و شنبلیله) را اضافه کرده و تفت دهید. در انتها یک فنجان سر خالی رب انار ترش اضافه کنید و کمی تفت دهید و کنار بگذارید. داخل سینی فر فویل بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. شکم ماهی را با مخلوط رب انار پر کنید و آن را با نخ و سوزن تمیز بدوزید. سطح ماهی را با کمی روغن و رب انار اغشته کنید و تا زمان پخت داخل فر بگذارید تا کاملا بپزد. در آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا سطح ماهی برشته شود.
نوش جان :)
دستور از : تونکس